Leopard Love

Addictions.

Juuuhuuu.. Det er fredag, solen skinner her i Slangerup og det er bare en dejlig dag. Jeg har haft fri idag, så har fået ordnet en masse, blandt andet ordnet hele mit tøjskab, kigget alle mine sko igennem, ordnet min makeup skuffe, så det hele bliver pænt og overskueligt og der er blevet tømt godt ud 😉 Og så er der selvfølgelig blevet ren gjort grundigt, til når min dejlige veninde Rebecca kommer.

Idag ville jeg vise nogle af mine “kan ikke leve uden” produkter til mit hår. Jeg har afbleget mit hår et par gange (fordi jeg var ved at blive leverpostej farvet, nej tak!) og derfor skal der nogle gode produkter til, for, at det ikke kommer til at blive alt for slidt at se på.

God weekend alle sammen. <3

IMG_4949

 

“Syos Heat protector” – til inden jeg glatter håret/”L’Oreal Smooth Essence” – til håndklæde tørt hår, gør håret blødt og mindre slidt at se på/ “Hint of sunshine” spray – til efter badet, sprayer i bunden, som er med til at fjerne gule toner i håret/”L’Oreal Exstraordinary Oil” – kan enten bruges efter badet eller normalt, til at give glans, samt er det sundt for håret at få olie/”L’Oreal Solar sublime” – bruger jeg primært, når jeg er ude at rejse, som er en beskyttende olie til håret mod solen/”L’Oreal air fix” hårspray” – fordi den er den bedste og mit hår holder altid rigtig godt med den i.

IMG_4948

Bruger “Aussie” shampoo, balsam og hårkur, synes det er rigtig lækkert til håret og gør det lækkert blødt og glansfuldt!
Skal til at prøve “Moroccanoil”, som skulle være en olie sendt fra guderne til håret! (koster ca. 319 kr. Kan bestilles over nettet eller købes i enkelte frisør saloner, vær opmærksom på, at der både er til mørkt og lysthår)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leopard Love