Studenter outfits

Go or No-go?

Jeg lå igår og kiggede nogle billeder igennem af Amalie (ja, hende fra paradise og whatever) på facebook og læste nogle af de indlæg igennem, som hun havde skrevet og faldt over det, som omhandlede, at hun nu har fået lavet større læber. Ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til det.

Synes det er skræmmende at flere og flere unge kvinder er begyndt på botox og påfyldning i læber. Blandt andet mellem de andre danske reality stjerner, er der – Gustav & Irina, som begge er storforbrugere botox. Men hvorfor? De har jo knapt nok nogle rynker endnu? De er ikke engang fyldt 25 år. Måske er det fordi, at det ikke længere er noget tabu, at skulle under kniven eller nålen, som det var for år tilbage. Eller er det frygten for at blive gammel, mindre attraktiv eller ikke være med på moden?

Jeg har intet imod, at folk vælger, at komme under kniven (nålen, lazeren ect.), hvis der er noget de er kede af ved dem selv, evt. bryster, mavesugning, hårfjerning – eller hvad det nu kunne være. Men det er selvfølgelig også en hård fin grænse – for hvor går grænsen? Hvornår er for meget, meget? Hvornår er nok, nok? og hvad skal alders grænsen være? skal der være en eller ikke?

Jeg synes bare man skal passe på, blandt andet hvad angår botox, og jeg synes man skal tænke en ekstra gang over konsekvenserne, især hvis man starter i så ung en alder. Mange smukke kvinder er desværre blevet ødelagt, at se på, efter afhængigheden af det konstante pres der ubevidst påvirker dem.
Blandt andet den ellers så mega lækre, sexede og smukke Megan Fox, som de fleste mænd (og kvinder) savler over i Tranformers er fuldstændig ødelagt.

meganfox-before-after

MeganFoxBeforeAndAfterPlasticSurgery

 

Her kan man tydeligt se forskellen, og jeg er personligt SÅ ked af det hun har gjort mod sig selv, da jeg før synes hun var en af de mest sexede kvinder i verden.

Hvad er jeres holdning til skønhedsoperationer?
Er det go eller no go? – hvor går grænsen?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenter outfits