For them RAINY days.

Onsdags lækkerier.

Så blev det onsdag og solen skinner her i Slangerup og jeg er ved at være på benene igen ovenpå en laaang weekend efterfulgt af en omgang influenza! 🙁 Min krop har været ret drænet for energi og har kunnet sove hele tiden, men idag har jeg været nogenlunde frisk og har nydt en løbe tur ude i det gode vejr.

Imens jeg har ligget herhjemme under dynen med masser af the & Gossip Girl, har jeg haft mulighed for at kigge på lidt lækkerier på nettet og fundet en masse inspiration.

En af de personer, jeg bliver inspireret aller mest af hedder Fanny Lyckman og er en svensk blogger, som blandt andet skriver/arbejder for nelly.com – hun har lavet nogle enkelte kollektioner (blandt andet for Estradeur), som jeg er helt vild med! Hun er så cool og mixer en masse forskellige stil arter – nyt med gammelt, fashion med vintage eller highstreet og det ELSKER jeg og så er hun gude smuk, efter min mening.

Her er nogle af mine yndlings outfits af Fanny –

558768_10150995229041105_1138875628_n

Fannylyckman_Rami_klippt2

 

fannylyckmanbandana1_200203416 FannyLyckmanHögFasijon4

 

FannyLyckmanLeatherJacket63

 

FannyLyckmanLeatherlostar-1_liten

FannyLyckmanMesh3

 

Husk at holde øje med hende på www.nelly.com – under blogs eller følg hende på instagram for mere inspiration – fannylyckman

Nu vil jeg gå igang med lidt lektier og vente på, at de nye afsnit af “Criminal Minds” begynder & derefter paradise hotel. juhu!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For them RAINY days.