Glædelig 4. advent

ASOS SALE 50 % OFF

Så er der netop nu endnu flere procenter at spare, når du handler online hos asos! De har netop startet deres udsalg, hvor du kan få op til 50 % (!!)

Så hvis du ikke har fundet din nytårs kjole endnu, så er der masser af inspiration og massere af muligheder, for at få den klikket hjem netop nu!

Der er gratis levering til DK indenfor 3 dage, hvis man handler for over 650 kr (husk, kode:  “expressdk*”) Men man skal være hurtig, for den hurtige levering gælder til og med d. 30/12

Jeg har fundet nogle af mine yndlings kjoler (hvilket var virkelig svært, for jeg kunne købe det hele. De er virkelig flotte alle sammen), fra udsalget, frem til jer, som kunne være var noget for jer 🙂 Der er lidt forskellige at vælge imellem, alt skal jo ikke være sort vel 😉

Måtte stoppe mig selv i at klikke noget hjem og fik endda kun kigget på de første 4 sider (ud af 68!!) puha, det var svært. Hehe..

Men happy shopping girls!
Og selvfølgelig rigtig god jul!

image1xxl (4)image1xxl (5)image1xxl (6)image1xxl (9)image1xxl (8)image1xxl (7)

image1xxl (1)

 

image1xxl (2)image1xxl (3)image1xxl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig 4. advent