FROST

SØNDAG

Idag stod den på hygge med mine to skønne barndoms veninder. Vi havde sovet sammen fra lørdag til søndag, sådan rigtig sleep over, som da vi var små! 🙂
Så da vi alle var stået op, gik vi ned i netto og handlede noget lækkert grov brød ind og gik hjem og lavede lækker morgenmad. Så blev ‘batman begins’ sat på, mens vi lå under dynerne og sippede juice og spiste morgenmad – is there any way better to spent your morning?

Da jeg kom hjem stod den på oprydning og rengøring, for ja, der trængte! (virkelig)
Jeg fik gennemgået mit klædeskab, for hvad der evt. skulle smides ud og så ellers bare få lagt det pænt og ordentligt tilbage i skuffen. Jeg er ikke altid så god til at holde det pænt nede i skufferne, der kigger folk jo alligevel ikke 😉

Og bonus, så fik jeg da også lige hængt nogle billeder op på min væg – juhu. Det er simpelthen blevet så fint, lige prikken over i’et.
Ellers har jeg haft en helt fantastisk søndag, med afslapning som jeg elsker – under dynen med en masse inspirerende modemagasiner og blogs og som afslutning en rigtig god serie, stearin lys og en kop kaffe.

IMG_8776 redigeret

IMG_8790 redigeret

Hvad har i lavet på jeres høj hellige søndag? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROST