VOGUE

SØNDAG

Så blev det søndag og vejret er helt fantastisk! Solen skinner, fuglene synger og man kan da ikke lade vær med at have et smil på læben – nu er foråret lige om hjørnet! 🙂
Nå, men, jeg har haft en helt fantastisk weekend! Fredag var nu egentlig lidt kaotisk, fordi jeg opdagede, da jeg kom hjem, at jeg havde glemt min oplader til min computer (hvilket er en katastrofe for bloggere!!) på skolen og havde derfor en smule travlt at nå tilbage inden lukke tid – men heldet var med mig og jeg nåede det i tide og jeg fandt den heldigvis hvor jeg havde efterladt den. (Der findes åbenbart stadig nogle søde venlige sjæle derude 😉 )
Derefter skulle jeg hjem og gøre klar til en hygge aften med mine skønne kollegaer fra plejehjemmet. Der var blevet lavet lækkert mad og dessert og derefter pludrede vi bare hele aftenen og hørte musik og hyggede. Så hyggeligt!
Lørdag stod den på to x fødselsdag (eller faktisk 3.) Min faster og min lille fætter havde slået deres fødselsdage sammen og vi skulle der hjem og fejre dem med boller og lagkage, det var nu dejligt lige at ses med familien. Om aftenen fyldte min veninde 23 år, som selvfølgelig skulle fejres – vi havde den hyggeligste aften med venner og bekendte og sang, dansede, drak og grinte hele aftenen. Så skønt. Jeg endte dog først hjemme i min seng ved en 6 tiden, så jeg er pænt smadret idag – dog UDEN tømmermænd.

Så blev det søndag og den skal stå på lektie læsning, film og ud og nyde det gode vejr.

Hav en fantastisk søndag alle sammen!
Kys for nu

Lidt outfit billeder af mig, inden jeg tog afsted til fødselsdag.

foto

foto (1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VOGUE